Νέα

Εμπειρία αγοράς παγομηχανών. Πρέπει να διαβάσετε τις γνώσεις των παγομηχανών πριν από την αγορά
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-02 08:46:46  Hits: 16

Η εμπειρία αγοράς παγομηχανών.Πρέπει να διαβάσω τις γνώσεις του παγομηχανήματος πριν την αγορά


Πρώτα, πριν αγοράσω έναν παγοκόφτη,   να εξασφαλίζει τη σαφή διάκριση του τύπου του κατασκευαστή πάγου.Ο Ντον και ο 39 αγοράζουν τυφλά, για να μην αγοράσουν το λάθος.Ο κατασκευαστής πάγου είναι ένας γενικός όρος για τον εξοπλισμό κατασκευής πάγου.Το σχήμα των παγίδων που δημιουργούνται ποικίλλει ανάλογα με τη δομή και τη μέθοδο παραγωγής του εξατμιστή (καλούπια πάγου).Σύμφωνα με το σχήμα του πάγου, η βιομηχανία γενικά διαχωρίζει τις μηχανές κατασκευής πάγου σε μηχανές νιφάδων πάγου, κύβους   παγομηχανές, παγομηχανές για μπλοκ, παγομηχανές για πλάκες, παγομηχανές για σωληνάκια, παγομηχανές με κέλυφος, νιφάδες χιονιού   πάγος   Μηχανές, υδαρά   παγομηχανές, φιάλη   παγομηχανές κ.λπ.


Δεύτερον, να καταλάβετε τη δομή της μηχανής πάγου.

Η μηχανή πάγου αποτελείται κυρίως από συμπιεστή, ξηρό φίλτρο, συμπυκνωτή, βαλβίδα επέκτασης, εξατμιστήρα, ηλεκτρικό κουτί, μονόδρομη βαλβίδα,   κ.λπ. Λεπτομέρειες όπως παρακάτω:

1.Ο συμπιεστής, που παρέχει ενέργεια για τη μηχανή πάγου, είναι η καρδιά της μηχανής πάγου.Η ποιότητα του συμπιεστή είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες για την αξιολόγηση της ποιότητας της μηχανής πάγου.

2.Η ξηρή διήθηση, ένα μικρό ξηρό φίλτρο, δεν μπορεί να υποτιμηθεί.   Μπορεί να φιλτράρει την υγρασία και τα υπολείμματα του συστήματος κατασκευής πάγου, είναι ο καθαριστής της μηχανής πάγου, και εγγυάται τη σταθερή λειτουργία της κατασκευής πάγου.

Τρία.Υπάρχουν δύο τύποι συμπυκνωμάτων: αερόψυκτοι και υδατοψυγμένοι, οι οποίοι βασίζονται κυρίως στον ανεμιστήρα για να απομακρύνει την περίσσεια θερμότητας, και να ψύχουν το ψυκτικό ατμού υψηλής θερμοκρασίας στην κατάσταση του υγρού, ώστε να παρέχει την απαιτούμενη θερμοκρασία ώστε ο κατασκευαστής πάγου να εξατμίζεται.

4.Επέκταση βαλβίδας.   Η μηχανή πάγου συνήθως χρησιμοποιεί βαλβίδα θερμικής επέκτασης.Ο ρόλος του είναι να μετατρέπει το υγρό ψυκτικό σε ψυκτικό ατμό, να παρέχει συνθήκες για την εξάτμιση της μηχανής πάγου και να ρυθμίζει τον ρυθμό ροής του ψυκτικού μέσου της μηχανής πάγου.

Πέντε.Ο εξατμιστής, ο εξατμιστής της μηχανής πάγου είναι γνωστός ως τύμπανο κατασκευής πάγου.Η κύρια λειτουργία του είναι ότι ο εξατμιστής απορροφά τη θερμότητα του νερού και παγώνει γρήγορα το νερό σε πάγο.Το αν ο κατασκευαστής πάγου μπορεί να παράγει τον εξατμιστή είναι σύμβολο της δύναμης του παγοποιού.

6.Ηλεκτρικό κουτί.   Συνήθως το ηλεκτρικό κιβώτιο εισάγεται στο σύστημα ελέγχου και κάθε στοιχείο ελέγχεται για να συντονίζεται και να είναι σταθερός   λειτουργούν.Συνήθως υπάρχουν πολλαπλά ρελέ, αναμεταδότες, ελεγκτές PLC και προστατευτικά φάσεων.Το συναρμολογημένο ηλεκτρικό κουτί είναι πολύ καλύτερο από το κύκλωμα.Το σύστημα είναι σταθερό, ασφαλές και αξιόπιστο και εύκολο να διατηρηθεί.Τα μειονεκτήματα είναι λίγο πιο ακριβά.

7.άλλα συστατικά μέρη,   Για παράδειγμα, οι βαλβίδες μιας κατεύθυνσης, αποτρέπουν τη ροή του ψυκτικού προς τα πίσω, ενώ οι βαλβίδες της μόνωσης ελέγχουν τον ρυθμό ροής και την πίεση του ψυκτικού στο σύστημα κατασκευής πάγου.

Σημείωση: Η δομή της μεγάλης μηχανής πάγου είναι ελαφρώς διαφορετική.Θα είναι πιο περίπλοκο, και θα υπάρχουν περισσότερα εξαρτήματα για να διασφαλιστεί η σταθερή και ασφαλής λειτουργία της μηχανής πάγου.


Τρίτον,   να κατανοήσει την αρχή της μηχανής πάγου

Για παράδειγμα, η μηχανή πάγου σε νιφάδες, ο εξατμιστής είναι μια συσκευή κατασκευής πάγου, η οποία ονομάζεται   Λιφάκι παγοτύμπανο.Είναι κυλινδρικό και έχει εσωτερικό δακτύλιο εκτροπής σε σχήμα δακτυλίου, ο οποίος μπορεί να ανταλλάξει γρήγορα κρύο και θερμότητα μεταξύ του ψυκτικού μέσου χαμηλής θερμοκρασίας και του νερού (νερό ομοιόμορφα πασπαλισμένο από τον δίσκο διανομής νερού),   για την κατασκευή πάγου   γρήγορα διαμορφωμένη, και ο αναγωγέας οδηγεί τον πάγο   ξύστρα   να κρεμάσει τον πάγο και να πέσει   σε   αποθήκευση πάγου   Δωμάτιο.


Τέταρτο,   να κατανοήσουν τη δύναμη των κατασκευαστών μηχανημάτων πάγου

Το HEFFORTS είναι η δέκα κορυφαία κατασκευάστρια εξοπλισμού παραγωγής παγοποίησης και οι βασικές επιχειρήσεις καλλιέργειας της Made στην Κίνα 2025.Η επιχείρηση κατασκευής πάγου HEFFORTS ενσωματώνει την παραγωγή, R & D και πωλήσεις.Έχει μια τέλεια εκδήλωση μετά τις πωλήσεις.Κάθε εξοπλισμός κατασκευής πάγου είναι εγγυημένος για 18 μήνες.Η εταιρεία παράγει κυρίως μηχάνημα με πάγο σε νιφάδες, μηχάνημα με πάγο για μπλοκ, μηχάνημα πάγου για σωληνώσεις, μηχάνημα πάγου για θαλασσινό νερό, υδαρά   παγομηχανή και άλλοι τύποι εξοπλισμού κατασκευής πάγου


Προηγούμενος: Πλήρης συλλογή ψυ...

Επόμενο: Πώς να διαλέξεις τ...