Νέα

Συλλογή ψυκτικού μέσου προστασίας του περιβάλλοντος
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-31 09:57:21  Hits: 13

1. Πλήρης συλλογή ψυκτικού μέσου προστασίας του περιβάλλοντος  

Το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό είναι ένα μη εύφλεκτο, ενεργειακά αποδοτικό, πράσινο και φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό. Το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό είναι ένα άχρωμο αέριο σε κανονική θερμοκρασία και ένα άχρωμο διαφανές υγρό υπό τη δική του πίεση. Το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό είναι σήμερα το διεθνώς αναγνωρισμένο καλύτερο υποκατάστατο του R-12. Τα φιλικά προς το περιβάλλον ψυκτικά έχουν χαμηλή αμοιβαία διαλυτότητα με τα ορυκτέλαια και καλή αμοιβαία διαλυτότητα με τα εστέρες (POE68). Τα φιλικά προς το περιβάλλον ψυκτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως σε κλιματιστικά αυτοκινήτων, συστήματα ψύξης κεντρικού κλιματισμού και εξοπλισμό παραγωγής πάγου, καθώς και σε ψυγεία, καταψύκτες, φαρμακευτικά και καλλυντικά αερολύματα. Οι κοινοί τύποι φιλικών προς το περιβάλλον ψυκτικών μπορούν να χωριστούν σε:

 

R134a, R410A, R407C, R417A, R404A, R507, R23, R508A, R508B, R152a κ.λπ.

 

Ψυκτικό R404A

Φυσικές και χημικές ιδιότητες: Το R404A δεν πρέπει να είναι μη αζεοτροπικό μικτό ψυκτικό που δεν περιέχει χλώριο. Είναι ένα άχρωμο αέριο σε κανονική θερμοκρασία και πίεση. Είναι ένα συμπιεσμένο υγροποιημένο αέριο αποθηκευμένο σε κύλινδρο. Το ODP του είναι 0, επομένως το R404A είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό που δεν καταστρέφει την ατμοσφαιρική στιβάδα του όζοντος. Κύρια χρήση: Το R404A χρησιμοποιείται κυρίως για την αντικατάσταση των R22 και R502. Έχει τα χαρακτηριστικά καθαρότητας, χαμηλής τοξικότητας, μη καύσης, καλής επίδρασης ψύξης κ.λπ. Χρησιμοποιείται ευρέως σε συστήματα ψύξης χαμηλής θερμοκρασίας. Συσκευασία προϊόντος: χαλύβδινη φιάλη, 10,9 kg / φιάλη, 1000 kg / φιάλη.

 

R134a ψυκτικό

Το R134a είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς αναγνωρισμένα ψυκτικά που αντικαθιστούν το R12. Χρησιμοποιείται συνήθως σε συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων, εμπορικά και βιομηχανικά συστήματα ψύξης και ως αφριστικός παράγοντας για την παραγωγή σκληρών πλαστικών μονωτικών υλικών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση άλλων μικτών ψυκτικών. Πράκτορες, όπως R404A και R407C. Κύρια χρήση: Χρησιμοποιείται κυρίως ως ψυκτικό μέσο αντί για το R12 και χρησιμοποιείται ευρέως στο κλιματιστικό αυτοκινήτου και στο ψυγείο. Συσκευασία προϊόντος: συσκευασία από χαλύβδινο μπουκάλι, 13,6kg / φιάλη, 400kg / φιάλη, 1000kg / φιάλη, ISOTANK

 

R410A ψυκτικό

 

Φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά: Υπό κανονική θερμοκρασία και πίεση, το R410A είναι ένα φθόριο μη χλωρίου   kane non-azeo   tropic μικτό ψυκτικό, ένα άχρωμο αέριο. Είναι ένα συμπιεσμένο υγροποιημένο αέριο αποθηκευμένο σε κύλινδρο. Το ODP του είναι 0, επομένως το R410A είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό που δεν καταστρέφει την ατμοσφαιρική στιβάδα του όζοντος. Κύρια χρήση: Το R410A χρησιμοποιείται κυρίως για την αντικατάσταση των R22 και R502. Έχει τα χαρακτηριστικά καθαρότητας, χαμηλής τοξικότητας, μη καύσης και καλής επίδρασης ψύξης. Συσκευασία προϊόντος: συσκευασία από χαλύβδινο μπουκάλι, 11,3kg / φιάλη, 400kg / φιάλη, 1000kg / φιάλη, ISOTANK.

 

Ψυκτικό R407C

Φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά: Υπό κανονική θερμοκρασία και πίεση, το R407C είναι ένα φθόριο μη χλωρίου   kane non-azeo   μικτό ψυκτικό ψυκτικό. Είναι ένα άχρωμο αέριο. Είναι ένα συμπιεσμένο υγροποιημένο αέριο αποθηκευμένο σε κύλινδρο. Το ODP του είναι 0, οπότε το R407C είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό που δεν καταστρέφει την ατμοσφαιρική στιβάδα του όζοντος. Κύρια χρήση: Το R407C χρησιμοποιείται κυρίως για την αντικατάσταση του R22, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά καθαρού, χαμηλής τοξικότητας, μη καύσης, καλής επίδρασης ψύξης κ.λπ. Χρησιμοποιείται ευρέως σε οικιακά κλιματιστικά, μικρά και μεσαία κεντρικά κλιματιστικά. Συσκευασία προϊόντος: συσκευασία από χαλύβδινο μπουκάλι, 11,3kg / φιάλη, 400kg / φιάλη, 1000kg / φιάλη, ISOTANK.

 

R417A ψυκτικό

Φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά: Υπό κανονική θερμοκρασία και πίεση, το R417A είναι ένα μη-αζεοτροπικό μικτό ψυκτικό φθοροαλκανίου χωρίς χλώριο. Είναι ένα άχρωμο αέριο. Είναι ένα συμπιεσμένο υγροποιημένο αέριο αποθηκευμένο σε κύλινδρο. Το ODP του είναι 0, οπότε το R417A είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό που δεν καταστρέφει την ατμοσφαιρική στιβάδα του όζοντος. Κύρια χρήση: Το R417A χρησιμοποιείται κυρίως για την αντικατάσταση του R22, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά της καθαρής, χαμηλής τοξικότητας, της μη καύσης και της καλής επίδρασης ψύξης. Χρησιμοποιείται για αντλία θερμότητας (αρχική αντικατάσταση OEM R22) και κλιματιστικό (αντικατάσταση μετά την πώληση R22). Συσκευασία προϊόντος: συσκευασία από χαλύβδινο μπουκάλι, 11,3kg / φιάλη, 400kg / φιάλη, 1000kg / φιάλη. Μπορεί επίσης να παρέχει εμπορευματοκιβώτια ISO ή αποστολές δεξαμενών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. κατηγορία συσκευασμένων εμπορευμάτων 2.2.

 



Προηγούμενος: Ιστορικό εταιρείας

Επόμενο: Πλήρης συλλογή ψυ...