Νέα

Πώς να διαλέξεις τις μηχανές πάγου στην σούπερ αγορά;
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-02 10:12:20  Hits: 17


Πώς να διαλέξεις τις μηχανές πάγου στην σούπερ αγορά;

Οι παγομηχανές της υπεραγοράς χρησιμοποιούνται γενικά για τη διατήρηση νωπών θαλασσινών και υδρόβιων κρεάτων και πουλερικών.Σε γενικές γραμμές, οι νιφάδες μηχανές πάγου και οι μηχανές παγώματος είναι καταλληλότερες.Μηχανή πάγου σούπερ μάρκετ   Μέθοδος επιλογής εξόδου: ένας μετρητής χρησιμοποιεί περίπου 120-150 kg πάγου την ημέρα, και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τον αριθμό των μετρητών X ημερών για να χρησιμοποιήσει την ποσότητα πάγου, και πιθανότατα γνωρίζετε πόσο καθημερινή μηχανή πάγου   Πρέπει να διαλέξεις.



Πρώτον,   τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ψυκτικής ψυκτικής μηχανής

Ο πάγος του τετραγώνου   Το μηχάνημα είναι πιο ακριβό, διπλάσιο από το μηχάνημα με τις νιφάδες.Τα παγάκια.   παράγεται από τον πάγο του τετραγώνου   Η μηχανή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας.Τα κομμάτια πάγου πρέπει να συνθλίβονται από έναν παγοθραύστη για να απλωθούν στο παγοθρανίο του σουπερμάρκετ.Το πλεονέκτημα του παγώματος είναι ότι δεν είναι εύκολο να λιώσει, το μειονέκτημα είναι ακριβό και η περιοχή είναι μεγάλη, επομένως δεν συνιστάται.


Δεύτερον,   το βέλτιστο σημείο της μηχανής πάγου σε νιφάδες

Η μηχανή πάγου σε νιφάδες δεν χρειάζεται να συνθλίψει τον πάγο, και το παραγόμενο   πάγος   Οι νιφάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας.Η μηχανή πάγου με νιφάδες είναι πιο ενεργειακά αποδοτική και εξοικονόμηση ενέργειας.Έχει μικρή περιοχή και μόνο ένα/3 της μηχανής παγώματος.Ωστόσο, η τήξη πάγου σε νιφάδες είναι ευκολότερη από το λιώσιμο πάγου, έτσι τα σουπερμάρκετ επιλέγουν μηχανές πάγου όσο το δυνατόν περισσότερο για να συμπληρώσουν τις νιφάδες πάγου που λιώνουν.



Τ μισθωτή μετά από εκτενή σύγκριση, η παγομηχανή του σουπερμάρκετ για την επιλογή του νιφάδες πάγου είναι καταλληλότερη.






Προηγούμενος: Εμπειρία αγοράς π...

Επόμενο: No